Yrityskuvaus

Lapsi- ja perhekuvaus

Lapsi- ja perhekuvaus sisältää 1-2 h kuvauksen haluamassasi miljöössä ja kaikki valokuvajan valitsemat ja huolellisesti editoidut kuvatiedostot (50-70 kuvaa). Kuvat toimitetaan kauniissa verkkogalleriassa.


480 euroa

Pariskunta- tai henkilökuvaus

Pariskunta- / henkilökuvaus sisältää 1-2 h kuvauksen sekä kaikki gallerian editoidut kuvatiedostot (30-40 kuvaa).


380 euroa

Hääkuvauspaketit

Hääpotretit alkaen 790 euroa. Dokumentaariset hääkuvauspaketit 1400-2000 euroa päivän pituudesta riippuen. Ota yhteyttä, niin teen mielelläni tarjouksen.


OTA Yhteyttä

Tapahtumat ja yrityskuvaukset

Kuvaan tapahtumia ja kuvia yritysten tarpeisiin. Ota yhteyttä niin teen tarjouksen. Tapahtumahinnat alkaen 700 eur, yrityskuvaukset sopimuksen mukaan.


OTA YHTEYTTÄ

Kuvausehdot

Hinnasto

Kaikkien kuvauspakettien hinnat sisältävät 1-2 h kuvausmaksun, kilometrikorvaukset pääkaupunkiseudulla, kuvien editointiin käytettävän ajan sekä ilmoitetun määrän kuvatiedostoja netti- ja printtiresoluutiossa. Kuvien toimitusaika 1-6 vkoa kiiretilanteesta riippuen. Kuvagalleria toimitetaan salasanasuojatulla linkillä, josta asiakas pääsee valitsemaan mieleisensä kuvat. Valitut kuvatiedostot toimitetaan nettilinkillä. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Kuvien käyttöoikeus

Asiakkaalla on oikeus teettää ostamistaan kuvista vapaasti haluamiaan kuvatuotteita. Kuvia saa julkaista netissä ja sosiaalisessa mediassa. Tällöin kuvaajan tiedot tulee olla selkeästi esillä. Ilman kuvaajatietoja kuvien julkaisu on kielletty. Kuvien muokkaaminen, kuvien myyminen tai muu kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimista on kielletty. Tekijänoikeudet kuvaan säilyvät kuvaajalla.

Varausmaksu

Kaikkiin kuvauspaketteihin sisältyy varausmaksu 100 euroa. (Ei koske dokumentaarisia hääkuvauksia, joiden varausmaksu on 30 % paketin hinnasta.) Varausmaksu veloitetaan ennen kuvausta, ja sen maksamalla varaat kuvausajan kuvaajan kalenterista. Varausmaksua ei palauteta mikäli asiakas peruuttaa kuvauksen. Mikäli kuvaus peruuntuu kuvaajan toimesta, varausmaksu palautuu asiakkaalle. Varausmaksu vähennetään kuvauspaketin loppulaskun kokonaissummasta.

Kuvien julkaisulupa

Kuvaaja pidättää lähtökohtaisesti oikeudet käyttää ottamiaan kuvia omissa julkaisuissaan ja oman toimintansa markkinointitarkoituksessa. Asiakas voi halutessaan kuitenkin erikseen kieltää kuvien julkaisun.

Voimassaolo

Kuvaushinnasto on voimassa toistaiseksi. Kuvausvaraukset kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Varaa kuvaus